Wednesday, May 16, 2012

Απάντηση του Διονύση Σαββόπουλου στην Πρωτοβουλία

Δημοσιεύουμε την απάντηση του κ. Σαββόπουλου στην ανοιχτή επιστολή της Πρωτοβουλίας και σεβόμαστε την επιλογή του να μην τοποθετηθεί άμεσα πάνω στον πραγματικό χαρακτήρα της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε.





                                                                                                                        Αθήνα,  14/05/2012



Προς την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Βρυξελλών

Μια στιγμή  αγαπητοί μου: με ενημερώσατε ποτέ για την ύπαρξη σας και τις πολίτικες σας θέσεις ; Μου ζητήσατε- έστω από κει που είστε-  κάτι για την απεργία στην Ελληνική Χαλυβουργία ; Ζητήσατε ποτέ την άποψή μου για τις κινηματογραφικές σας προβολές και τις καλλιτεχνικές σας εκδηλώσεις ; Ή για την πιθανή συμμετοχή μου σ’ αυτές ; Όχι και πάλι όχι.

Πώς λοιπόν εκπλήσσεσθε τώρα που θα συμμετάσχω στις 12 Ώρες για την Ελλάδα ;

Δυστυχώς δεν έτυχε να γνωρίσω ούτε εσάς, αλλά ούτε και την Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών. Όμως πριν από αρκετό καιρό έλαβα ευγενική πρόσκληση αυτής της Κοινότητας να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στη συγκεκριμένη βραδιά για την  Ελλάδα, όπου τα έσοδα θα πήγαιναν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Σκέφτηκα ότι αυτό θα ‘ταν κάτι καλό και ανταποκρίθηκα θετικά, με αγνή καρδιά.

Έρχεστε τώρα εσείς, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, να με ειδοποιήσετε ότι είστε αντίθετοι σ’ αυτή την  εκδήλωση και να μην έρθω!

Με συγχωρείτε καλοί  μου αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Ελπίζω στο μέλλον να συνεννοηθούμε καλύτερα. Ίσως κάνουμε κάτι από κοινού.


Με θερμούς χαιρετισμούς
φίλος
Διονύσης  Σαββόπουλος 
               


Υ.Γ.:  Η προβολή ελληνικών πολιτιστικών προϊόντων στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή κυρίως, μας είναι απαραίτητη. Και τιμά όποιον την ονειρεύεται και την επιδιώκει. Κάνω λάθος ;

                                                                                                                                                Ο ίδιος

No comments:

Post a Comment